Piškotki

Piškotki 2018-09-17T12:57:22+00:00

Uporaba piškotkov na spletnem mestu: www.dom-poljcane.si

Upravljavec spletnega mesta  in vseh podatkov povezanih z njim je:

Naziv podjetja: DOM DR. JOŽETA POTRČA POLJČANE
Naslov: Potrčeva ulica 1,
Pošta in kraj: 2319 Poljčane
Naslov elektronske pošte: info@dom-poljcane.si
Kontaktna telefonska številka: +386 (02) 82959 20

Podrobneje o ravnanju z osebnimi in drugimi podatki uporabnikov, si lahko preberete v pravnih pogojih, ki so dostopni na spletni strani.

Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja:

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Spletno mesto uporablja piškotke, ki so opredeljeni v nadaljevanju:

 

Ime piškotkaNamenČas trajanja
CookiePreferencesPiškotek v katerem se hrani Vaše strinjanje z uporabo Googlovih storitev.Dve leti.
NIDIdentifikator za Google nastavitve10 mesecev.
PH_HPXY_CHECKPiškotek pomemben za samo delovanje spletne strani, naloži se ob vsakem obisku spletne strani, traja 1 sejoDo zaprtja brskalnika.
_gaStatistika ogledov spletne straniDve leti.
_gidStatistika ogledov spletne straniEn dan.
_gatPiškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja za uravnavanje števila poslanih zahtevkov Google Analytics. Piškotek ne vsebuje informacij o uporabniku. Piškotek se izbriše 10 minut po namestitvi.10 minut.
wordpress_logged_in_3054fecbcbdf6e59458543f8aefcff8aPiškotek ki si zapomne prijavljenega uporabnika na straniDo zaprtja brskalnika.
wordpress_sec_3054fecbcbdf6e59458543f8aefcff8aPiškotek z varnostno zastavicoDo zaprtja brskalnika.
wordpress_test_cookiePiškotek storitve Visual Website Optimizer, ki služi nadzoru anonimne uporabe spletnega mesta za potrebe spreminjanja oblikovne predloge le-tega.Do zaprtja brskalnika.
wp-settings-1Nastavi se zaradi prilagoditve pogleda strani in (administratorskega) vmesnika.210 minut od posodobitve strani.
wp-settings-time-1Nastavi se zaradi prilagoditve pogleda strani in (administratorskega) vmesnika.210 minut od posodobitve strani.

 

Upravljavec zagotavlja obvestilo brez privolitve v kolikor uporablja te piškotke:

  1. piškotki, ki so potrebni izključno zaradi prenosa sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju in
  2. piškotki, ki so nujno potrebni za zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata.

 

Upravljavec zagotavlja obvestilo s privolitvijo uporabnika v vseh ostalih primerih in uporabnika ustrezno obvešča o možnostih nastavitev piškotkov. Upravljavec brez izrecne privolitve ne uporablja piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Upravljavec zagotavlja možnost naknadne spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.