PETICIJA

Spoštovani

Navkljub zagotovilom odločevalcev, da se starejšim namenja posebna pozornost ter da je dostojno in kakovostno življenje v starosti njihova prednostna naloga, so konkretni in učinkoviti ukrepi na tem področju redki. Domovi za starejše so epidemijo pričakali povsem zasedeni in kadrovsko podhranjeni, pri skrbi za preprečevanje in zajezitev širjenja virusa Sars-CoV-2 pa ostali prepuščeni sami sebi.

Naše zahteve (KLIK) lahko podprete s podpisom spletne peticije, ki je dostopna tukaj (KLIK).

Navodilo za podpis spletne peticije
Spletno peticijo lahko podpišete s svojim e-mailom ali s Facebook računom. Pri podpisu z e-mailom vnesete osnovne podatke (ime, priimek, mesto, e-mail). Na vaš e-mail boste prejeli elektronsko sporočilo s povezavo za potrjevanje podpisa peticije. Brez potrditve podpisa se vaš podpis ne bo zabeležil. V kolikor ne želite, da bi bil vaš podpis viden ostalim uporabnikom, imate tudi možnost, da ostane zakrit pred javnostjo. S podpisom peticije tudi dovoljujete Skupnosti, da peticijo izroči odločevalcem.

Navodilo za podpis peticije v fizični obliki
Zavedamo se, da vsi, ki bi želeli podpisati spletno peticijo, te možnosti nimajo. Prosimo vas, da vsem, ki bi želeli peticijo podpisati, to omogočite, in sicer v fizični obliki (KLIK). Pri tem bodite pozorni na upoštevanje vseh ukrepov za preprečevanje in zajezitev okužb z virusom Sars-CoV-2. Poskrbite za razkuževanje pisal, vsak podpis naj bo zabeležen na svojem listu papirja, ki se ga dotika samo podpisnik. Prosimo vas, da podpisane izvode peticije posredujete na naslov: Dom dr. Jožeta Potrča Poljčane, Potrčeva ulica 1, 2319 Poljčane.

S prijaznimi pozdravi.

2020-05-05T13:18:34+00:00