Domov

Obiski stanovalcev

Obiski v domu so določeni s Pravilnikom o hišnem redu Doma dr. Jožeta Potrča Poljčane.

Obiski stanovalcev so zaželjeni :

  • v stanovanjskem delu praviloma od 9.00 do 12.00 ure in
    od 13. do 17.30 ure;
  • v negovalnem delu praviloma od 10.00 do 11.00 ure in
    od 13.00 do 16.00 ure.

Če je obisk tudi v času, ko zdravstveno negovalno osebje izvaja zdravstveno nego pri stanovalcu, so se obiskovalci dolžni umakniti iz sobe.

Obiski v času po 19.00 uri niso zaželjeni, razen v nujnih primerih in po predhodnem dogovoru z vodjo Službe zdravstvene nege in oskrbe.

Trajanje obiska in število obiskovalcev stanovalcev, ki bivajo v dvoposteljni ali več posteljni sobi, naj bo čim manj moteče za sostanovalca oz. sostanovalce v sobi.

Spoštljiv odnos delavcev do stanovalcev je ena od osnovnih smernic za delo delavcev doma in njihova obveznost. Vse stanovalce spoštljivo naslavljamo in jih vikamo, ob vstopu v sobo potrkamo, nego izvajamo pri zaprtih vratih sobe.

V primeru nespoštovanja navedenega se lahko stanovalci pritožijo pri vodji zdravstveno negovalne službe, socialnih delavkah ali pri direktorici doma.

Seveda pa tudi od stanovalcev pričakujemo, da imajo primeren odnos do delavcev.

Vsak dan znova se v domu trudimo, da bi zgradili trdne in zaupanja vredne medsebojne odnose. Naš dom ni le delovno mesto ali stanovalčeva postelja, temveč je Dom z veliko začetnico, je dom 295-im stanovalcem in je skrb zanje za 126 delavcev. Zato je medsebojno upoštevanje in spoštovanje za vse nas tako zelo pomembno in potrebno.

ONLINE REZERVACIJE TERME ČATEŽ

Preverite proste kapacitete v Termah Čatež in si rezervirajte nepozabno letovanje.

Dejavnosti

 KOSILA

 

Pomoč na domu

 

FI

 

Prostovoljstvo

Prijava